Info

Locatie

Recreatiepark Hemelrijk
Zeelandsedijk 34-A
5408 SM Volkel


Openingstijden

FestyLand

Vrijdag 6 oktober: 18.00 – 01.00 uur.
Zaterdag 7 oktober: 14.00 – 01.00 uur.

Camping Hemel te Rijk

Vrijdag 6 oktober 14.00 uur t/m maandag 9 oktober 12.00 uur.
(Meer info onder het kopje Camping Hemel te Rijk)

Heerlijk Hemelrijk Festival

Zondag 8 oktober: 12.00 – 21.00 uur.
(Meer info op de website van Heerlijk Hemelrijk Festival)


Minimum leeftijd

De minimum leeftijd is 18 jaar. Dit zal strikt worden opgevolgd, hier wordt geen enkele uitzondering op gemaakt. Je dient dus voor 6 oktober 1999 geboren te zijn.

Je moet in staat zijn om jezelf te identificeren, ofwel met een paspoort, identiteitskaart of rijbewijs.


Toegankelijkheid voor mindervaliden

Het festival vindt plaats op een buitenterrein. Hierdoor zijn niet alle plekken even toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Uiteraard zijn onze medewerkers graag behulpzaam om u te assisteren wanneer nodig. Voor assistentie kunt u terecht bij de infobalie.

Er zijn geen speciale invalidenparkeerplaatsen beschikbaar. Mocht de afstand tussen het parkeerterrein en de ingang te groot voor u zijn, is er de mogelijkheid om dichter bij de ingang te komen met de auto. Mocht u hiervan gebruik willen maken, vraag dan assistentie aan de verkeersregelaars.

Op het terrein zijn invalidentoiletten aanwezig bij de EHBO posten.

De entree voor rolstoelgebruikers is bij de VIP- ingang.


Medicatie

Om medicatie mee te nemen naar het festival, moet de medicatie in een gesloten verpakking zitten en heb je een officiële verklaring nodig van een dokter. Bij enige twijfel, zal EMS de medicatie checken.


Zero tolerance

In verband met strenge regelgeving omtrent drugs- en drugsgebruik, hanteert de organisatie een ZERO TOLERANCE beleid. Dit betekent dat zowel soft- als harddrugs niet geaccepteerd zullen worden. De security zal hier streng op controleren bij binnenkomst door middel van visitatie en tijdens het festival.