Info

Locatie

Recreatiepark Hemelrijk
Zeelandsedijk 34-A
5408 SM Volkel


Openingstijden

FestyLand

Vrijdag 6 oktober: 18.00 – 01.00 uur.
Zaterdag 7 oktober: 14.00 – 01.00 uur.

Camping Hemel te Rijk

Vrijdag 6 oktober 14.00 uur t/m maandag 9 oktober 12.00 uur.
(Meer info onder het kopje Camping Hemel te Rijk)

Heerlijk Hemelrijk Festival

Zondag 8 oktober: 12.00 – 21.00 uur.
(Meer info op de website van Heerlijk Hemelrijk Festival)


Minimum leeftijd

De minimum leeftijd is 18 jaar. Dit zal strikt worden opgevolgd, hier wordt geen enkele uitzondering op gemaakt. Je dient dus voor 6 oktober 1999 geboren te zijn.

Je moet in staat zijn om jezelf te identificeren, ofwel met een paspoort, identiteitskaart of rijbewijs.


Toegankelijkheid voor mindervaliden

Het festival vindt plaats op een buitenterrein. Hierdoor zijn niet alle plekken even toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Uiteraard zijn onze medewerkers graag behulpzaam om u te assisteren wanneer nodig. Voor assistentie kunt u terecht bij de infobalie.

Er zijn geen speciale invalidenparkeerplaatsen beschikbaar. Mocht de afstand tussen het parkeerterrein en de ingang te groot voor u zijn, is er de mogelijkheid om dichter bij de ingang te komen met de auto. Mocht u hiervan gebruik willen maken, vraag dan assistentie aan de verkeersregelaars.

Op het terrein zijn invalidentoiletten aanwezig bij de EHBO posten.


Medicatie

Om medicatie mee te nemen naar het festival, moet de medicatie in een gesloten verpakking zitten en heb je een officiële verklaring nodig van een dokter. Bij enige twijfel, zal EMS de medicatie checken.


Zero tolerance

In verband met strenge regelgeving omtrent drugs- en drugsgebruik, hanteert de organisatie een ZERO TOLERANCE beleid. Dit betekent dat zowel soft- als harddrugs niet geaccepteerd zullen worden. De security zal hier streng op controleren bij binnenkomst door middel van visitatie en tijdens het festival.


Celebrate Safe

Er gaat niets boven opgaan in de muziek, dansen in de zon, onderdeel zijn van een grote uitzinnige groep feestvierders, dansen tot je voeten niet meer willen, chillen op de camping, flirten met mooie mensen en losgaan met je vrienden. Niets is mooier dan het goede leven te vieren en het mooie gevoel te delen met alle partypeople om je heen. Nog mooier aan een goed feest, is heelhuids en gezond weer thuiskomen.

Hoe leuk feesten ook is, het is nooit helemaal zonder risico’s. Het is daarom goed te weten wat de risico’s zijn, van blaren, uitdroging tot het gebruik van alcohol en andere drugs.

De organisatoren die Celebrate Safe ondersteunen zetten zich al langere tijd in voor het veilig bezoeken van evenementen en zijn zich er van bewust welke risico’s dit met zich mee brengt.

Pijlers

Hierbij de 10 tips voor veilig feesten:

  • Using alcohol or other drugs is never without risk
  • I love my ears
  • Think for yourself, care about others
  • Pace yourself: Eat, sleep, rave.
  • Don’t push your limits. Be responsible
  • Be prepared for any type of weather
  • Take your time to chill
  • Always have safe sex
  • The First Aid Team is your friend.
  • Don’t drink, drug and drive. You are a big risk for yourself and others.

Meer info vind je op de website van Celebrate Safe.